Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μαχαιρίτσας- Σταρόβας στις 19 & 26 Οκτωβρίου στο "Black is a!ive" στη Θεσσαλονίκη .


 



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους μεγαλύτερους και καθιερωμένους  Έλληνες τραγουδοποιούς και ο «πολυτάλαντος»  Δημήτρης Σταρόβας μαζί με την εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη παρουσιάζουν τα Σάββατα 19 & 26 Οκτωβρίου στο Black Is…a!ive (Περιοχή Βίλκα, 26ης Οκτωβρίου 58), στη Θεσσαλονίκη, μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη από καινούριες μελωδίες, νοσταλγικά συναισθήματα αλλά και απύθμενο χιούμορ.
  Ο «χαλαρός» Δημήτρης Σταρόβας ξεχωρίζει σε κάθε παράσταση αφού συνδυάζει επιτυχημένα τόσο τα στοιχεία της καλής μουσικής όσο κι εκείνα της αστείρευτης σάτιρας & του αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει «εκρηκτικές» διαστάσεις όταν «ξεδιπλώνει» επί σκηνής όχι μόνον το …κορμί του, αλλά το ταλέντο του με τις κιθαριστικές του ικανότητες & ταυτόχρονα προκαλεί το αβίαστο κέφι και τα γέλια όλων!!!
  Η εξαιρετική & εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.
Συμμετέχει ο βιρτουόζος Ιταλός κιθαρίστας STEVE TESSER.
  Η Τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. Γίνεται όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα & ταλέντο και παλεύουν γι’ αυτό. Έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης, η Ζηνοβία & o Steve υπόσχονται να γίνουν συνταξιδιώτες στα όνειρά μας…


 Info
19 & 26 Οκτωβρίου
Black Is...Alive
26ης Οκτωβρίου 58, (Vilka Area)
Τ: 2310522940
Ώρα προσέλευσης: 22:00
Τιμή εισόδου (με ποτό): 15€


πηγή:http://www.biscotto.gr/bgaino_exo/events/laurentis_maxairitsas_ef_olis_tis_alis.html#main

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου